Margriet

"Het is alweer een jaar geleden dat ik van jouw gastvrijheid heb mogen genieten. Ik vond het wel een leuk idee om je even te laten weten hoe het met me gaat.

Het was een intensieve, maar zeer bijzondere week. Afgelopen jaar heb ik het gevoel gekregen dat deze week bij jou de omslag heeft gegeven. Ik voel me prima, vol zelfvertrouwen. Natuurlijk slaan mijn gedachten nog wel eens op hol en af en toe laat ik het zelfs gebeuren. Gelukkig heb ik dit toch snel genoeg in de gaten en ga ik mijn gedachten onderzoeken met The Work. Dit lukt meestal prima.

Ik heb wel het idee dat het “accepteren wat nu is” van alles, mijn thema is. Uiteindelijk voelt dit gewoon goed.

Op het werk gaat het ook prima. Ik zit ook daar weer lekker en ben meer gaan werken en heb weer aangegeven dat ik deel wil nemen aan het management team. Dit vindt iedereen een goed plan. Onlangs ook een feedbackronde gehad, ingevuld door de overige managementteamleden. Dit gaf een heel fijn positief resultaat. Toch fijn om deze bevestiging te krijgen.

Ook de afzondering bij jou en de rust zijn me goed bevallen. Ik probeer toch regelmatig om even in stilte alleen te zijn. Het gaat niet vanzelf en heeft nog echt aandacht nodig, maar al met al voel ik me goed. Bedankt voor alles."
Lieve groetjes, Margriet