Bedrijven

Minder en korter ziekteverzuim door coaching

Retraite & Coaching helpt bij minder en korter ziekteverzuim door coaching in bedrijven.

Als werkgever wilt u voorkomen dat uw werknemer uitvalt door ziekte. Ook wilt u dat uw zieke werknemer snel terugkeert in het arbeidsproces. Stress is een van de grootste veroorzakers van frequent of zelfs langdurig ziekteverzuim. Het leidt bovendien tot concentratieverlies en een verminderde productiviteit. Heeft u het idee dat uw werknemer is vastgelopen? Ons coachingstraject biedt uitkomst.

Retraite & Coaching onderscheidt zich van een traditioneel coachingstraject waarin iemand een wekelijks of tweewekelijks gesprek wordt aangeboden gedurende een langere periode.
Met een retraite van vijf dagen aaneengesloten neemt men letterlijk afstand van de (werk) situatie die stressvol is. De rust en de andere omgeving geven een totaal nieuwe ervaring. Dit geeft uw werknemer de ruimte en de afstand om met andere ogen naar zichzelf te kijken.

Met het coachingstraject van Retraite & Coaching wordt het geleerde direct geoefend en ervaren zonder alledaagse afleidingen. Dit legt een stevige basis voor terugkeer naar de thuis- en/of werksituatie. Daar kan het geleerde zelf verder geïntegreerd worden. Ook is het mogelijk om na afloop van het traject telefonische ondersteuning van ons te ontvangen.

Voor meer informatie over Retraite & Coaching, tarieven en aanmelding kunt u contact opnemen met Ine Vermeulen. M: 06 33583919.
Per email: info@retraitecoaching.nl.