Koos

Wat ben ik blij dat ik de stap heb gemaakt: een week coaching en bezinning in een magnifieke omgeving, onder de fantastische begeleiding van Ine.

Zoals velen van ons was ik verstrikt in verleden, heden en toekomst; de gedachtestroom was onophoudelijk en energieverslindend. Door te leren dat je zelf niet die gedachte(s) bent en dat het  niets met de realiteit te maken heeft, wordt je al een stukje bewuster van de aanwezigheid van het EGO (niet te verwarren met het IK  …).

Lees verder

Frans

Dank voor de zeer inspirerende week en wijze waarop je vorm gaf aan de coaching. Ik voel mij verlicht en veel beter in staat beslissingen te nemen. Veel elementen van wat ik ervaren en geleerd heb hebben zich in mijn hoofd genesteld. Ik vertrouw meer op mijn gevoel en ben mij meer bewust van mijn zijn. Lichamelijk en geestelijk.

Lees verder

Maria

Zonder enige twijfel: het 5-daagse programma dat Ine aanbiedt is daadwerkelijk een life changing experience. Je bent je denken niet... Jij bent niet hetgeen je denkt...

In de vijf dagen bij Ine heb ik mezelf leren ontkoppelen van mijn gedachten, van m'n ego. Ik ben toeschouwer geworden van mijn denken en voel door het loslaten meer controle dan ooit.

Lees verder

Henk

Al langere tijd liep ik rond met het idee om een training Mindfulness te gaan volgen. Terug naar nu en in het heden leven, het klonk allemaal zo simpel.
Maar voor mij liever geen wekelijkse avonden waarbij je in een groep je gedachten kan delen.
Zo gesloten als ik ben leek me dat niets voor mij en ik had ook niet het gevoel dat ik me spontaan zou kunnen “openen” voor meerdere onbekenden.

Lees verder