Clara

Het is inmiddels bijna 3 maanden geleden dat ik de coaching bij je heb gedaan, dus tijd om afscheid te nemen en je te bedanken voor alles wat je voor mij hebt betekend. Life changing was het. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk bij mijzelf ben thuis gekomen en ik voel mij sinds de coaching ook prima in mijn vel zitten en happy met mijzelf en het op mijzelf wonen. Daar was mijn hulpvraag ook voor bedoeld en dat is inmiddels een soort “verankerd” in mijn leven. Als ik naar mijn gevoel ga bemerk ik dat ik voorheen een ondertoon had, vooral in het leven met mijn “mannen”, van tekortkoming en onvervuldheid. Nu ervaar ik een ondertoon van dankbaarheid voor wat is. Ik heb het er niet bewust in geplant maar het is vanzelf veranderd. Dat laatste is gewoon een warm bedje waar ik op terug kan vallen, dat ik kennelijk zelf creëer en er geen ander meer voor nodig heb.

De verstandhouding met mijn zus is inmiddels ook gezelliger en ruimer geworden, we zijn beiden - ik denk onder invloed van elkaar - veranderd. Ik kan nu gewoon blij zijn met haar manier van zijn en kan er gemakkelijker en duidelijker mee omgaan.

Het wil natuurlijk niet zeggen dat alles dan meteen van een leien dakje gaat, maar dan gebruik ik de methode van Byron Katie en het doel wat ik wil bereiken en dan gaat toch de stress eraf en neem ik duidelijke beslissingen voor mijzelf en dat pakt dan weer zodanig uit dat ik het kan loslaten.

Kortom je spreekt hier met een gelukkig mens. Ik hoop dat het met jou ook goed gaat en dat je nog veel meer mensen kunt helpen die met een dergelijke hulpvraag zitten.

Clara

Koos

Wat ben ik blij dat ik de stap heb gemaakt: een week coaching en bezinning in een magnifieke omgeving, onder de fantastische begeleiding van Ine.

Zoals velen van ons was ik verstrikt in verleden, heden en toekomst; de gedachtestroom was onophoudelijk en energieverslindend. Door te leren dat je zelf niet die gedachte(s) bent en dat het  niets met de realiteit te maken heeft, wordt je al een stukje bewuster van de aanwezigheid van het EGO (niet te verwarren met het IK  …).

Lees verder

Frans

Dank voor de zeer inspirerende week en wijze waarop je vorm gaf aan de coaching. Ik voel mij verlicht en veel beter in staat beslissingen te nemen. Veel elementen van wat ik ervaren en geleerd heb hebben zich in mijn hoofd genesteld. Ik vertrouw meer op mijn gevoel en ben mij meer bewust van mijn zijn. Lichamelijk en geestelijk.

Lees verder

Maria

Zonder enige twijfel: het 5-daagse programma dat Ine aanbiedt is daadwerkelijk een life changing experience. Je bent je denken niet... Jij bent niet hetgeen je denkt...

In de vijf dagen bij Ine heb ik mezelf leren ontkoppelen van mijn gedachten, van m'n ego. Ik ben toeschouwer geworden van mijn denken en voel door het loslaten meer controle dan ooit.

Lees verder