Nellie

"Wat is het moeilijk als je man overlijdt die je alles is, waarmee je 40 jaar lief en leed hebt gedeeld. Na nog meer sterfgevallen in de familie en goede vrienden zag ik het helemaal niet meer zitten. Ik was mezelf kwijt. Had veel pijn, huilde om niets en kon niet meer helder denken. Ik wist dat ik hulp moest zoeken en dat heb ik dus gevonden.

Met Google had ik gezocht naar een week retraite en coachen en zo kwam ik bij Ine Vermeulen uit. Ze bood me een week persoonlijke begeleiding aan en ook drie maanden nadat ik weer naar huis was. Dit sprak me wel aan evenals de foto’s van hun huis.

Wat was dat een inspannende week met veel nieuwe dingen en veel indrukken. Maar met the Work en Mindfulness ben ik veel over mezelf te weten gekomen. Ik heb daar veel geleerd, zeker ook om anders te denken dan ik deed en dat is moeilijk om zo over te schakelen. En veel heb ik verteld wat ik nog nooit iemand heb verteld. Dit heeft me opgelucht en we hebben ook daarmee the Work gedaan. Ine heeft me geholpen mezelf terug te vinden en me thuis verder te laten werken aan mezelf met Mindfulness en the Work."
Nellie