Relatiecoaching

Ben je vastgelopen in je relatie en komen jullie hier samen niet meer uit?

Ben je vastgelopen in je relatie en weten jullie niet meer hoe jullie hier samen uitkomen.

Ben je vastgelopen in je relatie en weten jullie niet meer hoe jullie hier samen uitkomen? Hebben jullie steeds vaker conflicten en lijkt het alsof jullie voortdurend langs elkaar heen praten en elkaar niet meer begrijpen? Heb je het gevoel dat de afstand tussen jullie groter lijkt te worden? Retraite & Coaching helpt jullie om dit te doorbreken.

Meestal zitten we vast in patronen en overtuigingen waarmee we ons volledig hebben geïdentificeerd. Deze patronen kunnen zich gedurende ons hele leven blijven herhalen. Vaak liggen hier repeterende, geconditioneerde gedachten aan ten grondslag. Twee verschillende mensen hebben verschillende patronen, waardoor het moeilijk kan zijn elkaar echt te begrijpen. Deze verschillen maken dan dat de communicatie stroef loopt en lijkt het vaak meer te gaan om wie er gelijk heeft dan samen kijken naar de beste oplossing of keuze in die situatie.

Door inzicht te krijgen in de gedachten en patronen van jezelf, wordt je identificatie hiermee losser, waardoor je je vrijer en lichter gaat voelen. Dit gebeurt ook bij je partner. Tegelijkertijd krijg je ook inzicht in de  patronen van de ander, waardoor er meer begrip ontstaat voor elkaar. Je bekijkt jezelf en je partner dan met andere ogen, waardoor er ruimte ontstaat voor bewustere, gezondere en liefdevollere keuzes. De nieuwe keuzes die jullie maken in je leven geven meer ontspanning en vertrouwen in jezelf en in elkaar, wat een positief effect heeft op jullie communicatie en relatie.

Retraite & Coaching is aangesloten bij Beroepsvereniging VVET en Stichting RBCZ. Verschillende zorgverzekeraars vergoeden, afhankelijk van de polis, de begeleiding volledig of gedeeltelijk.