Clara

Het is inmiddels bijna 3 maanden geleden dat ik de coaching bij je heb gedaan, dus tijd om afscheid te nemen en je te bedanken voor alles wat je voor mij hebt betekend. Life changing was het. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk bij mijzelf ben thuis gekomen en ik voel mij sinds de coaching ook prima in mijn vel zitten en happy met mijzelf en het op mijzelf wonen. Daar was mijn hulpvraag ook voor bedoeld en dat is inmiddels een soort “verankerd” in mijn leven. Als ik naar mijn gevoel ga bemerk ik dat ik voorheen een ondertoon had, vooral in het leven met mijn “mannen”, van tekortkoming en onvervuldheid. Nu ervaar ik een ondertoon van dankbaarheid voor wat is. Ik heb het er niet bewust in geplant maar het is vanzelf veranderd. Dat laatste is gewoon een warm bedje waar ik op terug kan vallen, dat ik kennelijk zelf creëer en er geen ander meer voor nodig heb.

De verstandhouding met mijn zus is inmiddels ook gezelliger en ruimer geworden, we zijn beiden - ik denk onder invloed van elkaar - veranderd. Ik kan nu gewoon blij zijn met haar manier van zijn en kan er gemakkelijker en duidelijker mee omgaan.

Het wil natuurlijk niet zeggen dat alles dan meteen van een leien dakje gaat, maar dan gebruik ik de methode van Byron Katie en het doel wat ik wil bereiken en dan gaat toch de stress eraf en neem ik duidelijke beslissingen voor mijzelf en dat pakt dan weer zodanig uit dat ik het kan loslaten.

Kortom je spreekt hier met een gelukkig mens. Ik hoop dat het met jou ook goed gaat en dat je nog veel meer mensen kunt helpen die met een dergelijke hulpvraag zitten.

Clara