Koos

Wat ben ik blij dat ik de stap heb gemaakt: een week coaching en bezinning in een magnifieke omgeving, onder de fantastische begeleiding van Ine.

Zoals velen van ons was ik verstrikt in verleden, heden en toekomst; de gedachtestroom was onophoudelijk en energieverslindend. Door te leren dat je zelf niet die gedachte(s) bent en dat het  niets met de realiteit te maken heeft, wordt je al een stukje bewuster van de aanwezigheid van het EGO (niet te verwarren met het IK  …).

“The Work” helpt je vervolgens de gedachtes te onderzoeken en dat is zeer helend en na een tijdje ook leuk om te doen: nu nog steeds, al werkend met “The Work” , komt er vaak een glimlach op mijn gezicht en ervaar ik weer dat de gedachtes en mijn ego de overhand dreigen te nemen en alleen dat besef al geeft ruimte en brengt je terug in de realiteit. De combinatie van “The Work" en mindfulness-oefeningen leggen een stevige basis om te leren leven in het NU.

De hele setting waarin de week plaatsvond is perfect; de coaching vindt plaats in je 'eigen' woonkamer, een heerlijke kamer met uitzicht op de wei. Je kan gebruik maken van de tuin en als je even wil ontspannen in de natuur staat er een fiets voor je klaar: heerlijk! De innerlijke mens wordt 3x daags ook prima verzorgt door de eigenaren. 

Al met al een ervaring die ik niet had willen missen en dan ook zeker een ieder zal aanraden!

Koos