Tina

"Laat ik voorop stellen dat ik met geen mogelijkheid alles kan beschrijven wat ik bij jou heb mogen ervaren. Bewust zeg ik ervaren want het leren deed ik door de dingen te ervaren en te voelen. Niet klakkeloos een theorie toepassen maar voelen diep van binnen.

Daardoor blijft het allemaal ook zo goed doorwerken, zelfs nu nog 8 maanden later. Het heeft mij op een andere manier leren omgaan met van alles: rouwverwerking, vriendschap, opvoeding, scheiding,collega’s, familie, mijn verleden en toekomst. Echt waar ik ben zo dankbaar hiervoor. Ik voel mij nog wel eens boos, verdrietig, gefrustreerd maar zo anders als hiervoor. Het is nu dragelijk (en ik heb geleerd het dan dragelijk te maken) en er is rust in mijn leven.

Ik had geen idee wat er ging gebeuren, voelde me als een hoop puzzelstukjes die helemaal door elkaar lagen. Ik had de hoop dat jij me zou leren mezelf in elkaar te zetten. En dat deed je. Ik had best de hakken in het zand de eerste dag. Maar door jouw gave van geduld, humor en eerlijkheid om mij mijzelf te laten zien, zonder ook maar enig gevoel dat ik door jou een bepaalde kant werd opgestuurd, is het gelukt. Je liet mij mijzelf zien en stapje voor stapje vond ik waar ik naar zocht. En zelfs nog meer dan dat. Langzaam pasten de puzzelstukjes weer in elkaar.

Byron Katie begreep ik helemaal niet toen ik van te voren het boek probeerde te lezen. Jij liet me zien dat je het moet voelen om het te begrijpen. Eenmaal over mijn oordelen gestapt brak voor mij het moment door dat ik voelde diep van binnen wat ik wilde weten.

En dan het verblijf ,dat was geweldig. Je gastvrijheid met respect voor privacy, de prachtige omgeving een weldaad van rust.

Van buiten zien anderen niet zoveel verschil maar van binnen ben ik veranderd. Veranderd voor mijzelf voor mijn eigen geluk en daardoor ook voor het geluk van mijn kinderen, familie, vrienden en collega’s.

Dank je Ine het was fantastisch."
Lieve groet Tina