Lian

"Er is een wereld voor me open gegaan. The key to all my answers!! Het waren twee bijzondere weken, met een heel bijzonder mens. Een mooie ervaring waar ik mijn leven lang wat aan heb. Ik voel me transformeren als een vlinder die ontpopt. Vrij zijn in je hoofd, blij zijn met wie je bent.

Ik ben twee keer bij Ine geweest en het heeft mij enorm geholpen. Het leren in het hier en nu te leven, je echte ik te voelen, de realiteit aanvaarden hoe die is, jezelf te accepteren hoe je bent en er uit ziet. Het verschil tussen je echte ik en je gedachten te leren onderscheiden.

Ik merk dat ik de dagelijkse dingen nu veel beter kan relativeren. Ik ben veel rustiger geworden, dus minder stress. Natuurlijk lukt dit niet allemaal in één week en ik ben er dan ook dagelijks mee bezig. Maar het feit dat er dus iets aan te doen is en dat je er open voor staat is al een hele grote stap en dat geeft al RUST.

Ine, bedankt voor deze mooie levensles en ik hoop dat er nog veel meer mensen volgen.

Ook bedankt voor je lieve zorgzaamheid, de rust die je uitstraalt, het gevoel van veiligheid geven en niet te vergeten het heerlijke eten dat je maakt, het was echt thuiskomen bij jou!"
Liefs Lian